Politika privatnosti

POLITIKA PRIVATNOSTI

Uz svo poštovanje vašoj privatnosti, mi ne zahtijevaju osobne podatke kada ste u posjeti blackjack77bosnia.com. Ipak, ako je u toku bilo Upit o proizvodu u vezi ili u toku transakcije na sajtu informacije koje pružaju je zaštićena od neautoriziranog pristupa, a vi ćete biti obaviješteni o tome kako će se podaci koristiti. U saopštenju se ispod objašnjava praksu informacije na stranici.

SCOPE

Izjava pokriva sva područja blackjack77bosnia.com se nalazi na blackjack77bosnia.com (stranice). Informacije koje je dobio u skladu sa praksom prikupljanja informacija o Site informacije koje pojedinci blackjack77bosnia.com, koji je izvan trgovine, poslovanja ili profesije pojedinaca (informacionog).

Hiperveze nalazi na stranice mogu biti i iz druge internet stranice, uključujući, ali ne ograničavajući se na stranicama povezanim na blackjack77bosnia.com. blackjack77bosnia.com ne drži nikakvu odgovornost za politiku privatnosti ili sadržaj drugih web stranica. Pozivamo vas da pregledate pravila o privatnosti svake kompanije prije donošenja odluke o dostavi ili podnošenja vaše osobne podatke. Više detalja o hiperveze stranice mogu se naći na Uslovi korištenja na gradilištu.

INFORMACIJE

Informacije koje (blackjack77bosnia.com) okupljaju može spadaju u dvije kategorije:

Praćenje informacija, prikupljaju kada korisnik Kreće se kroz sajta.

Osobni Informacije se pružaju korisnicima dobrovoljnoj bazi.

Informacije praćenje

praćenje informacija je prikupio stranice automatski i sistematski. Informacije se prikupljaju za pregled aktivnosti lokacijama, posjećenih stranica, vrijeme provedeno na gradilištu i lokacijama posjetitelji su hyperlink iz.

Sajt prikuplja informacije o praćenju na anonimnoj osnovi. Sajt ne asocira lične podatke sa ovim podacima.

Informacije praćenje prikupljaju trupaca web servera i kolače. Web server prijavljuje prikupljanje podataka o aktivnostima na web stranici. Kolačić je na parceli od informacija koje se koriste za praćenje, autentifikaciju i održavanje određene informacije o korisnicima stranice (preferencije stranice i sl). blackjack77bosnia.com prati ponavljanje posjete stranice uz pomoć kolačića. Posjetitelja računari su dodijeljena kolačiće, bez prikupljanja bilo kakve osobne podatke o korisniku računala, osim ako nije posebno od strane samog korisnika na dobrovoljnoj osnovi.

Informacije praćenje se koristi za poboljšanje dizajna stranice i sadržaj analizirajući statistike posjeta.

Lična informacija

Od ličnih informacija podrazumijevamo korisnika ime, e-mail adresu i dodatne informacije koje nije obavezno. Osobne informacije mogu se prikupiti na nekim stranicama portala ako posjetitelj želi pitati blackjack77bosnia.com pitanje online, prilikom preuzimanja softvera ili stavljanje naloga za upis.

Osim toga, Personal informacije mogu se prikupiti u sklopu konkursa aplikacije.

Osobni podaci se koriste u svrhu promocije, administracije, uključujući, ali ne ograničavajući se na provjeru i obavještavanje dobitnika.

Korištenje podataka

Informacijama koje stranice se koriste za korisnike sa novim blackjack77bosnia.com usluge i / ili promocije za koje smatramo od interesa za korisnika. Informacije mogu se dijeliti u okviru zaposlenih, zastupnika, nezavisnih izvođača ili druge blackjack77bosnia.com vezi / nepovezanih subjekata i / ili poslovnim partnerima koji djeluju u ime stranice sa ciljem ispunjavanja i / ili transport naloga, rabat ili nagrada . Osobni podaci ne smiju se razmjenjivati ​​s ne- blackjack77bosnia.com lokacijama, osim ako smatra potrebnim i kada završetka transakcije. blackjack77bosnia.com ne snosi odgovornost za politiku privatnosti drugim lokacijama, a lišće je predmet njihovog sporazuma tretirati osobne podatke kao povjerljive poslovne informacije uz dogovor da ne može i ne može se koristiti u druge svrhe, osim za obavljanje svojih specifičnih i direktnoj funkciji.

Korisnički povratak e-mail adrese se koriste za slanje odgovora na e-mailove i pitanja dobijamo kao i pružiti ažuriranja usluga i obavijestiti o dodatnim promocijama i ponude.

Lični podaci mogu biti otkrivena kada je to potrebno u skladu sa zakonom, ili smo u dobroj vjeri pronaći potrebnu akciju, i.e. za izvršenje ili primjenjivati ​​Pravila i uslove za zaštitu prava, sigurnost ili imovinu blackjack77bosnia.com.

blackjack77bosnia.com ne isključuje mogućnost kupovine / prodaje imovine naše / drugih kompanija u toku vremena. Transakcije svojevrsni pogled Gostujući osobne podatke kao samo za poslovne imovine. Osim toga, informacije se mogu prenositi u slučaju ili kada blackjack77bosnia.com ili sva njegova imovina se kupuju ili predmet likvidacije u stečaju.

Zaštita podataka

Visoko se koriste profesionalni sigurnosnih sistema za sprečavanje neovlaštenog pristupa, za održavanje točnost podataka i garantuju pravilno korištenje informacija. Sistema koji se koriste na ovoj lokaciji u skladu sa najnovijim standardima sigurnosti i uključuju potrebno elektronski, fizički, i upravljačke procedure koje pomažu u zaštiti prikupljene informacije na internetu i da se osigura i garantira njegovu pravilnu upotrebu.

Ipak, s obzirom na to da nema podataka može biti potpuno besplatno na internetu, mi ne može garantirati da su sve informacije koje su nam dostavljene će biti potpuno sigurno i bezbedno. Korisnici daju informacije na vlastitu odgovornost. blackjack77bosnia.com stalno procjenjuje i ocjenjuje sposobnosti novih tehnologija u pružanju dodatne zaštite informacija.

Pristup ličnim podacima

Lične informacije koje nam ne može se koristiti samostalno ili zajedno, osim ako je drugačije navedeno u sljedeću izjavu. Ako više ne želite da primate informacije iz blackjack77bosnia.com, kliknite ovdje za odjavu.

Pravo na Change Izjava o privatnosti

blackjack77bosnia.com drži i zadržava pravo da izmijeni ove izjave u bilo koje vrijeme. Promjene će stupiti na snagu pravo na postavljanje na gradilištu. Posljednji put ažurirana 24. februara 2009. godine nije bilo promjena je na suštinu ove izjave.

popup

Primite impresivan bonus iz sigurnog online kazina