Pravila korištenja

PRAVILA KORIŠTENJA

PRIJEM TERMINA

blackjack77bosnia.com (Site) je dostupna svim korisnicima. Informacije, dokumenti, reference i softver (materijali) i usluga koje se pružaju ovdje su u skladu sa sljedećim uslovima korišćenja. U slučaju da korisnik je ispod 21, on mora pročitati ovaj rad u prisustvu roditelja ili staratelja. Ukoliko se korisnik ili roditelja / zakonskog zastupnika korisnika ne slažu sa sljedećim uslovima, treba da prestanete da koristite portala od sada. Korištenjem stranice ili bilo koji od materijala ili usluga, automatski se slažete sa Uvjeti korištenja. blackjack77bosnia.com zadržava pravo izmjene i mijenja Uvjeti korištenja po vlastitom nahođenju. Ako nastavite pomoću stranice nakon bilo kakve promjene od Uvjeti korištenja smatra se da iznese prihvatate sve promjene. Osim toga, svaka upotreba materijala, primjenjuju na neke specifične pravila, podliježe dodatnim uslovima i na one ovdje opisane, u Uvjeti korištenja. Sve dodatne i ekstra uslovima i bit će uključena kao referenca u sljedećim Uvjeti korištenja. Kršenje bilo kojeg od ovih Uvjeti korištenja će dovesti do automatskog prestanka odobrenja i pristup stranice, a korisnik mora uništiti sve preuzete ili štampanog materijala sa sajta.

INTELEKTUALNO VLASNIŠTVO

Oznake (koje uključuju logotipi, zaštitni znakovi i oznake usluga) nalaze na sajtu su svojstva blackjack77bosnia.com ili trećim stranama. Svaka upotreba maraka u vlasništvu stranice drugih trećih strana je zabranjeno. Materijala i usluga blackjack77bosnia.com zaštićeni su autorskim pravima i drugim zakonima o intelektualnom vlasništvu, stoga svaka neovlaštena upotreba ih se smatra kršenje tih zakona. blackjack77bosnia.com korisnici nemaju nikakvo izričito ili implicitno prava po bilo kom patente, autorska prava, zaštitne znakove ili poslovne tajne informacije koje se odnose na materijal i / ili usluge. Svaka upotreba (npr ponovno pisanje, kopiranje i prevođenje) za informacije koje se nalaze na stranice (npr dokumenata i fotografija) bez pismene dozvole stranice je zabranjeno. Bilo koja od opremanja informacija po ovom ugovoru ne čini ništa grant ili garancije bilo koje licence pod bilo autorskih prava ili patenata.

Slanje bilo kakve materijale, informacije, tehnike, ideje ili koncepti (Feedbacks) na stranice, korisnik se slaže i potvrđuje da:

povratne informacije ne sadrže nikakve vlasničke i povjerljive informacije;

blackjack77bosnia.com ne namjera ili preuzima nikakvu obavezu bilo koje vrste od izravnih ili posrednih povjerljivost u pogledu Feedbacks;

je blackjack77bosnia.com je i ima pravo koristiti ili otkriti bilo kakve povratne informacije za bilo koju svrhu u diskreciji širom svijeta;

je Feedbacks postaju vlasništvo blackjack77bosnia.com, bez obaveze bilo koje vrste korisnika;

blackjack77bosnia.com ne pruža naknadu ili naknadu bilo koje vrste.

GARANCIJA I ODRICANJA

SAJTA pruža sve materijale i usluge "AS IS". blackjack77bosnia.com se odriče svih izraženi ili se naslućuju JAMSTVA UKLJUČUJUĆI ali ne ograničavajući se PROIZILAZEĆE GARANCIJE I POGODNOSTI ZA POSEBNU SVRHU, U potpunosti u granicama dopuštenim MERODAVNIM ZAKON. blackjack77bosnia.com ne može i ne jamči da BILO lokaliteta; ILI BILO sadržaje, materijale, informacije, proizvode (uključujući softver) i / ili usluge koje su vam dostupne ili putem SITE; SERVERI; ILI putem e-maila PRIMIO OD blackjack77bosnia.com BEZ od virusa i / ili drugim štetnih dijelovi blackjack77bosnia.com ne snosi odgovornost ZA ŠTETU KOJA MOŽE proizlaze iz korišćenje sajta ILI BILO sadržaj, informacije, materijali, proizvodi (UKLJUČUJUĆI softvera) i / ili usluge koje su vam dostupne ili preko sajta, uključujući, ali ne ograničavajući se SLUČAJNE, KAZNENE, INDIREKTNU I ŠTETE, uključujući, ali ne ograničavajući se na ŠTETE koje bi mogle dovesti do gubitka PODATAKA ILI PROFITA, ČAK I AKO upozorio na MOGUĆNOSTI TAKVIH ŠTETA. KORISNICI IZRIČITO razumiju i slažu se da KORIŠTENJE ove stranice je na svom RIZIK.

Bilo kakve greške, uključujući tehničke i druge, moguće su štamparske greške ili nepreciznosti. blackjack77bosnia.com zadržava pravo na promjene u uslugama i materijala na stranice u bilo kojem trenutku bez prethodne najave.

Materijale i / ili usluga na sajtu mogu biti zastarjeli, i blackjack77bosnia.com se ne obavezuje nikakve ažurirati takve materijale ili usluge.

Sve linkove na sajtove trećih strana nisu u kontroli ili odgovornost blackjack77bosnia.com.

blackjack77bosnia.com ne daje nikakve izjave bilo na bilo koje druge web na koje možete izabrati da imaju pristup i biti povezano sa putem ove stranice. Veza na ovom sajtu su samo pod uslovom kao pogodnost, a blackjack77bosnia.com ne drži niti odobrava ili prihvatiti bilo kakvu odgovornost za sadržaj takvih web stranica.

OBEŠTEĆENJE

Korisnici pristajete obeštetiti i blackjack77bosnia.com i sve njene vlasnike, podružnice, filijale, ko-branders, agenti ili drugim partnerima i zaposlenima bezopasna od bilo kakve odgovornosti, gubitka, potraživanja ili potražnje, uključujući i razumne advokatske honorare, od strane bilo koje treće stranke zbog ili proizlaze iz korisnika sadržaja dostavi poštom ili prenositi preko stranice (uključujući, ali ne ograničavajući se na bilo koji Korisnički sadržaj), njihovo korištenje stranice, njihova veza sa sajta, njihova kršenja Uvjeti korištenja, ili njihovo kršenje bilo koje druge osobe ili zakonska prava entiteta.

popup

Primite impresivan bonus iz sigurnog online kazina